Sirius Kristian Warming

Dagbog

Stjernestunder

19.december 2010

PING-JUL-PONG:
I dag har der været afholdt de årlige mesterskaber i Ping-Jul-Pong omend feltet var kraftigt reduceret.
Dagen startede med en lille kælketur sammen med mor og far og Birgit. Det var dejligt, men Birgit slog sin hånd, så nu her til aften, har mor kørt hende på skadestuen.
Efter kælketuren kom Rikke og Jens, og efter lidt MarioCart og frokost, tog vi så fat på bordtennisturneringen, som i år foregik på wiien. Vi spillede alle mod alle, og resultatet blev følgende med antal sætsejre.
Nikolaj 10, Sanne 8, Jens 5, Sirius 4, Birgit 3 og Rikke 2. Vi har altså igen fundet en vinder og en taber.
Tak til alle for en hyggelig dag.

18.december 2010

JULEFROKOST:
I dag har jeg været i Køge til julefrokost hos mormor og morfar. Det var rigtig hyggeligt, og det var sammen med Dorte, Torben, Emilie og Oliver. Mormor og morfar havde lavet rigtig meget lækker mad, men jeg ville helst have fiskefrikadeller og tarteletter, for de 2 ting smager rigtig godt, også selvfølgelig lakridsisen til dessert. Jeg fik også en god julegave fra Tåstrup og Rødovre, og så fik jeg leget med Emilie og Oliver. Det var ellers lige før vi ikke var kommet afsted, for det blev bare ved med at sne og sne og sne, så til sidst var der faldet over 40 cm sne i Solrød.

14. december

Idag har jeg været i et ægte teater sammen med Mormor. Det var godt nok sjovt. Det var Ishøj teater, der viste Nissen i stalden. Vi fik både småkage og saftevand . Imens gik Mor og Morfar tur med hundene i ishøj dyrepark. De synes vidst det var lidt koldt, så Mormor og Morfar kørte med hjem bagefter. Så kunne Mormor og jeg lige lege lidt gemme, hi hi 🤩.
Imorgen kommer Mormor og leger med mig igen (det glæder jeg mig til), mens Morfar henter briketter til brændeovnen.

12. december

JULETRÆ:
I dag har jeg sammen med mor og far været ude og fælde juletræ. Da vi kom ud til gården mellem Ishøj og Tåstrup, kom farmor kørende ud, da vi skulle ind, men heldigvis så farmor os, og så kørte hun tilbage, og hjalp os med at finde et godt træ.
Efter gårdagens tøvejr, var det nu blevet rigtig koldt igen, så jeg kom hurtigt til at fryse, så selv om far gerne ville have fundet et par caches på vejen hjem, droppede vi det og kørte hjem til brændeovnens varme i stedet for.
Mens jeg sad inden for og hyggede mig, kunne jeg så se far, sætte træet i fod på terrasen og pynte på lys. Om eftermiddagen kom Casper, Anne og Vigga på besøg, og jeg havde nogle skønne timer, hvor jeg slog Casper i Mario Cart og legede drillenisse sammen med Vigga.

I det hele taget har jeg fået det markant bedre. Min binyrebarkhormon behandling virker efter hensigten, og jeg kan nu bevæge mig meget mere selv igen. Jeg bliver dog hurtigt træt, og mit humør svinger en del.

9. december 2010

GODT NYT:
Juhuu - så er der endelig lidt godt nyt med min sygdom. Jeg var idag for første gang på rigshospitalet, hvor en overlæge kiggede på mig, og med det samme fastslog, at min sygdom hedder børnegigt, og at det er den systemiske udgave jeg tilsyneladende er ramt af. Lægen scannede mine knæ og ankler og kunne både se væske og irriteret bindevæv.
Nu skal jeg have binyrebarkhormon for, at jeg hurtigt kan få det bedre, og så skal jeg have gigtmedicin, som er lidt længere tid om at virke.
Senere fik jeg besøg af farmor for mor og far skulle til møde med Solrød kommune for at høre, om de kan få nogle penge for at gå hjemme og passe mig.
Det kan de heldigvis godt. Nu passer mor mig resten af året, og fra nytår skal mor og far deles lidt om det, og måske er jeg endda allerede så frisk, at jeg kan komme i børnehave om formiddagen.
Lægen og kommunen har også givet grønt lys til skiferien i uge 3, så den holder vi fast i. Det bliver skønt.

Mit sygdomsforløb

SYGDOM:
Nu er min hjemmeside ikke blevet opdateret et stykke tid, men det er jo fordi mor og far har haft travlt med at passe mig.
Min sygdom viste sig desværre at være mere alvorlig end først antaget. Efter en weekend med smerter, feber og udslæt, tog mor mig til lægen mandag morgen den 15. november, hvor vi med det samme blev henvist til børneambulatoriet på Roskilde. Her ville de gerne tage lidt blodprøver, så det blev aftalt at jeg skulle blive natten over sammen med mor.
Desværre så kunne lægerne ikke rigtig finde ud af, hvad jeg fejlede, og mine symptomer blev bare ved og ved. Så lige pludselig tog den ene dag bare den anden. Mor var hos mig om dagen, og så kom far om eftermiddagen og kørte hjem om aftenen, når jeg var faldet i søvn. Mormor kom også og besøgte mig hver dag. Det tog lige et par dage før lægerne fastslog at jeg ikke fejlede noget fatalt, så de dage var ret hårde for mor og far. Da det var blevet fredag, havde mor fået hospitalskuller, så far overtog forældreindlæggelsen i weekenden, så mor kunne få slappet lidt af.
I mellemtiden blev lægerne mere og mere sikre på, at der nok var tale om en virus, som mit immunforsvar reagerede meget voldsomt på. Behandlingen for det var smertestillende og feberdæmpende medicin.
Mandag den 22. november blev lægerne og mor og far enige om, at jeg godt måtte komme hjem på orlov. Det var dejligt.
Herhjemme blev dagen meget hurtig ens. Om formiddagen havde jeg det ok, så jeg var lidt frisk og gerne ville bevæge mig, mens jeg om eftermiddagen blev træt og øm og stiv i leddene, og desuden så kom feberen også snigende.
Langsomt var det, som om jeg fik det en lille smule bedre, og nogle dage var bestemt bedre end andre, men det gik ikke rigtig for alvor fremad.
Tirsdag den 30.november ringede der så en læge fra Roskilde, og sagde, at nu havde han set hele journalen igennem, og han ville bestemt mene, at der var tale om børnegigt, og at jeg derfor ville blive overflyttet til Rigshospitalet.
Torsdag den 2. december blev jeg tjekket hos øjenlægerne på Roskilde, da gigten godt kan sætte sig i øjnene også, men mine øjne var heldigvis rigtig fine, og så blev jeg i samme moment endelig officielt udskrevet fra Roskilde.
Nu går vi alle sammen herhjemme og prøver at vænne os til tanken om, hvilken betydning sygdom for mig og familien, og så venter vi selvfølgelig på, hvornår vi skal ind på Riget, og se hvad de kan gøre for os.
Jeg er blandt andet bekymret for om jeg kan gå rundt om juletræet juleaften, det blev mor og far vist lidt kede af, at høre jeg gik og tænkte på.
Jeg har også snakket med far om, at jeg altså stadig vil spille fodbold, når jeg bliver stor, selvom mine ben de driller mig.
Mor og far skal nok også snart have et møde med kommunen, for mor får ikke mere løn fra svømmehallen, mens hun er hjemme og passe mig.
Heldigvis går det støt fremad. Jeg kan lidt mere og humøret er også blevet bedre, og så hjælper det bestemt også, at jeg har været lidt ude og lege i sneen og også været et par gange i svømmehallen.

1000 1000 1000 tak for alle de mennesker som har sendt varme tanker, hilsner, gaver mm. Det har både været skønt at få besøg på hospitalet, og også herhjemme, hvor nogle af mine venner også har været forbi. Stort tak til jer alle.

12. november

STADIG SYG:
I dag har far været hjemme hos mig, for jeg var stadig træt og utilpas oven på turen i går og min nældefeber. I løbet af eftermiddagen fik jeg det værre, og efter aftensmaden, havde jeg så ondt i mine ben og fødder,  og høj feber, at vi kørte til vagtlægen. Han synes også, det ligner nældefeber, det jeg fejler, så nu skal jeg bare hvile mig i weekenden.

11.november 2010

TIVOLI:
I dag har jeg væet hjemme fra børnehave, fordi jeg havde noget udslæt i morges. Jeg har været til lægen, og han siger det er nældefeber, så nu må vi se, hvor lang tid jeg er syg.
I eftermiddags tog jeg sammen med mor og far ind til Tivoli, hvor der var forpremiere på deres jul i Tivoli, og så var vi inviteret derind af farmor og farfar. Jeg nåede at prøve et lille juletog og et par ture på deres nye kælkebakke. Det var sjovt. Desværre fik jeg det ret dårligt, blev meget træt og fik feber, så mor og far blev nød til at tage hjem med mig, men de har lovet mig en ny tur i Tivoli på et andet tidspunkt.

6. november 2010

FØDSELSDAG IGEN:
I onsdags havde far fødselsdag, så vi holdt fødselsdag endnu engang, for al fars familie havde slet ikke fejret mig og far endnu. Denne gang havde vi inviteret på eftermiddags boller og kage, og igen havde mor lavet en kæmpe lagkage til mig og far. SKØNT.
Der blev også tid til en masse leg sammen med Frederikke, Joachim, Tobias og Rasmus.
Igen i dag fik vi nogle rigtig gode gaver, som vi havde ønsket os, så 1000 tak for alle de fine gaver.

3. november 2010

FARS FØDSELSDAG:
Så blev det fars tur til at have fødselsdag. Far fik også gaver og sang i sengen, og så kunne vi lige nå at fejre ham ved morgenbordet, inden han skulle på arbejde. Senere var vi til gymnastik sammen inden vi sluttede en dejlig fødselsdags dag af med et restaurant besøg på running chopsticks i Karlslunde.

31. oktober 2010

BØRNEFØDSELSDAG:
I dag havde jeg inviteret nogle af vennerne fra børnehaven og mine fætre fra Nivå hjem til fødselsdag.

Det blev en herlig dag med fuld gang i den. Først fik jeg gaver, så legede vi forskellige lege inden vi spiste vores egne hjemmelavede mini pizzaer, og endelig var vi ude og lege i haven. Da vi skulle til at slutte med bål, saftevand og kage, var der nogen der havde stjålet kagerne, så vi måtte i gang med en ordentlig kagejagt før end, vi endelig fik fundet kagerne igen.
Tak for alle gaverne, dem blev jeg meget glad for.

30. oktober 2010

FØDSELSDAG:
Hurra - Hurra - Hurra. Så blev det endelig min 4 års fødselsdag. Dagen begyndte med, at jeg blev fejret af mor og far med sang og gaver. Vi nåede også lige at hygge os ved morgenbordet inden vi kørte ud til min skov, hvor vi havde inviteret gæsterne til en lille gps skattejagt.
Selvom der ikke helt var styr på gps'erne blev det nogle sjove timer i skoven, og senere fik jeg gaver og blev fejret hjemme på Sandbakken.
Tak for alle de dejlige gaver.

24. oktober 2010

FØDSELSDAG OG BIOGRAF
I går lørdag var jeg til fødselsdag hos Tobias i Nivå. Vi havde jo fejret ham i onsdags, men vi ville gerne være med til at fejre ham igen. Denne her gang kom vi ikke hjemmefra, for vi havde nemlig overnattet i Humlebæk i vores campingvogn, da vi om fredagen besøgte Mette og Erik. Lørdag formiddag var vi i svømehallen i Helsingør, som var en dejlig svømmehal med en sjov rutsjebane.
I dag søndag har jeg så været i Palads biografen og se Jernbanens konge med Thomas Tog. Far vr også med sammen med Oscar fra børnehaven, Oscars lillebror og Oscars forældre. Det var en dejlig tur, og min første "rigtige" biograftur.
Resten af dagen brugte jeg og Oscar på at lege i haven, cykle og spille wii med far.

22. oktober 2010

MØN
"Jeg har været på møn sammen med moster Dorte. Jeg har spillet mnigolf, og det var mig der vandt, for jeg kunne næsten alle sammen. Det var sjovt at vinde. Jeg nåede også at få slik fra kiosken"
Med de udtalelser er der vist ingen tvivl om, at han har hygget sig. Dejligt at I ville have ham med på ferie.

20. oktober 2010

TOBAS' FØDSELSDAG
Jeg har været i Bon-Bon land idag sammen med mor og far og fætter Tobias. Han havde også sin mor og far med og lidt mere familie. Det var rigtig hyggeligt, som det plejer, og så var det endda Tobias' fødselsdag, som vi altså på denne måde fejrede med ham i Bon-Bon land. Jeg prøvede igen Victor Vandorm, som er min favorit sammen med Hundeprutterutsjebanen. Vi fik også en masse ture i træk i bæverraftingen, fordi der slet ikke stod nogen mennesker i kø.
Jeg tror det var min 8. tur i Bon Bon land i år, og dermed også den sidste, for nu lukker de for sæsonen. Måske ses vi igen næste år.

18. oktober 2010

FÆTRE PÅ BESØG:
I går søndag kom Andreas og Oliver på besøg. Først legede vi ude i haven, og grillede skumfiduser på bålet, og senere hyggede vi med at spille Storm i Zoo, som var rigtig sjovt, og mig og far vandt endda over de 2 store drenge. Da jeg skulle i seng, ville de begge 2 gerne læse for mig. DET VAR BARE SÅ HYGGELIGT
Nu har vi så været ude og geocache, som er en slags moderne skattejagt, hvor man skal finde små gemte skatte. Vi fandt 3 skatte, og på vores vej, skulle vi både forere smattede skråninger, tjørnebuske og kæmpebrændenælder.

16. oktober 2010

DYREHAVEN:
I dag tog vi på skovtur sammen med hundene og mormor og morfar. Ude i Dyrehaven, var det et fantastisk efterårsvejr, og det må vildtet også have syntes, for dyrene var særdeles aktive, så vi så stort set hele tiden dyr. Zaza synes også det var spændende, og hun ville rigtig gerne have haft lov til at løbe efter dyrene, men heldigvis holdt morfar godt fast i hende.
 

15. oktober 2010

KULTURNAT:
I dag har jeg været på kultrnat sammen med mor og far og så Casper, Anne og Vigga. Vi så først noget sjovt dukketeater og trylleri, og bagefter var vi på Rosenborg for at kigge på soldater og deres køretøjer. Vi skulle også have set Hr. Skæg, men der var så mange mennesker, at de ikke lukkede flere ind.
Senere var vi nede på Højbro Plads, hvor der var forskellige ting fra Miljøministeriet. Til sidst var jeg blevet rigtig træt, så jeg gad ikke rigtig ud af klapvognen, så vi opgav at komme ind i kunsthallen Nicolai for at lave sjove hatte.
På vejen hjem rundede vi lige Nytorv, hvor der var lavet en stor legeplads.

20-21. februar 2010

KÆLKETUR OG FODBOLD
I denne weekend hr jeg haft dejligt travlt. Egentlig havde mor og far planlagt en lidt rolig weekend, men lørdag formiddag ringede Oscars mor og ville høre, hvor det var min gode kælkebakke lå, for nu skulle Oscar ud og kælke. Det ville jeg også gerne, så jeg skyndte mig derover sammen med mor, mens far kunne handle ind. Senere kom far også, så vi fik kælket og grinet rigtig meget.
Søndag havde far aftalt med Nicolai, at far ville ud og se ham spille fodbold, for Nicolai skulle være målmand. Jeg ville også gerne med, så mens gik tur med hundene på Amager, spillede jeg fodbold og klatrede på høje snebunker, mens far og jeg holdt øje med, hvor god Nicolai var til at stå på mål. Heldigvis stod han godt, og så vandt Greve kampen med 9-2.
Efter kampen kørte vi ud til flyvergrillen for at kigge på flyvere, men det var lidt koldt, så vi kiggede kun på 4-5 flyvere, så kørte vi hjem igen.

18.februar 2010

MIT FØRSTE VENNEBESØG:
I dag var jeg på mit første rigtige vennebesøg hos en ven uden mor eller far. Det var bare rigtig skønt.
Mor havde aftalt med Oscars mor, at jeg kunne komme med dem hjem, så efter jeg havde været i børnehave, kom Kristina og hentede mig og Oscar, så hentede vi Emil (Oscars lillebror) over hos dagpleje Lene, og så tog vi hjem til Oscar.
Det var rigtig hyggeligt, at være på besøg hos en anden dreng uden mor og far, og det var især sjovt at spille bowling i Oscars gang.
Senere kom far og hentede mig, men jeg har allerede aftalt, at jeg snart må komme hjem til Oscar igen.

15. februar 2010

Fastelavn i skoven:
Efter en dejlig weekend med fastelavn sammen med Pjerrot, var det idag blevet tid til at holde fastelavn i skoven. Det var sjovt at se alle de andres udklædninger, og jeg var igen klædt ud som Pjerrot.
Inden far tog afsted på arbejde om morgenen, havde jeg fortalt ham, at nu turde jeg godt slå hårdt til tønden, så jeg ville gerne slå bunden ud. OG GÆT LIGE.
Ja, du gættede rigtigt. Ude i skoven slog jeg bunden ud af tønden så jeg blev kattekonge. Først blev jeg lige lidt forskrækket, men så var det meget sjovt bagefter.
Næste år vil jeg være politimand ligesom Cornelius.

13. februar 2010

FASTELAVN:
I år har jeg selv valgt, at jeg vil være klædt ud som Pjerrot. Mormor har lavet en fin dragt til mig, og mor har pyntet den med brev til Pierette og med måner. Da far så i morges opdagede, at den rigtige Pjerrot skulle komme og hjælpe med tøndeslåning i Greve Centeret, så blev vi jo nød til at køre til Greve, for at hilse på Pjerrot.
Jeg er ikke så glad for at slå på tønden, da det larmer, så jeg slog meget forsigtigt, og var alligevel lige ved at blive kattekonge.
Bagefter var der kakao, fastelavnsboller og en lille slikpose, og er lykkedes det mig også at hilse på den rigtige Pjerrot.

12. februar 2010

BESØG AF OSCAR:
Tænk jer lige engang. I dag havde jeg min allerførste ven med hjem fra børnehaven. Jeg har jo egentlig haft besøg af andre jævnaldrende flere gange, men i dag var første gang, at jeg skulle have en ven med hjem fra børnehaven.
Først legede vi med sne ude i haven, og senere hyggede vi os indenfor med kuglebane, saftevand og tennis og bowling på wii. Da Oscar blev hentet, hørte jeg ham spørge sin mor, om han måtte komme igen en anden gang, så det vil jeg glæde mig til.

10. januar 2010

SKIBAKKEN:
I dag har været helt fantastisk. Jeg har været ude og stå på ski i Hedeland på en stor skibakke.

Egentlig skulle jeg bare have hygget mig med far, for mor skulle have været til schweiss træning i skoven, men det har været lidt hårdt at starte i skovbørnehave, så mor valgte at blive hjemme, så vi alle kunne være sammen.
Ude i Hedeland mødtes vi med Dorte, Oliver. Emilie, Andreas, mormor og morfar.
Der var ikke så meget sne på toppen, så mor og far ville ikke stå på ski, men jeg måtte godt.

Det var bare super sjovt. De andre skiftedes til at trække mig lidt op og ned af bakken, og så løb jeg helt alene ned af bakken. Jeg faldt også nogle gange, men det gjorde ikke noget. Den ene gang fik jeg rigtig megt fat på, men så var det faktisk lidt lettere at dreje og lige pludselig lærte jeg også at bremse. Det var sejt, sagde far.
Til sidst da jeg havde stået på ski i næsten 2 timer med en lille pause var jeg så træt, at mor og far besluttede, at vi skulle hjem, selvom jeg gerne ville have løbet mere. Bare jeg kommer ud og løbe på ski igen, for det var sjovt.

4. januar 2010

SKOVBØRNEHAVE:
I dag startede jeg i skovbørnehaven. Mor var med mig i dag og det var meget rart. Først mødtes vi i Egebo, hvor jeg er om morgenen indtil bussen henter os skovbørn. Jeg kørte med bussen ud til skoven, og så fulgte mor efter i vores egen bil.
Ude i skoven legede jeg med de andre børn, og især Oscar og Emil var rigtig gode at lege med.
Der er en stor rund gybge, som er rigtig sjov at lege med, og det har min mor filmet.
Senere hyggede jeg hjemme med far mens mor var på arbejde. Jeg er blevet rigtig glad for at spille Mario Cart på vores Wii, så jeg fik lov til at øve mig på "indkøbscenter" banen. Den kan jeg rigtig godt lide.


Sirius på den store gynge

31. december 2009

NYTÅRSAFTEN:
Så blev det endelig årets sidste aften. Vi startede dagen med at tilbringe en masse timer i zoologisk have, så vi kunne få lidt frostklar luft og jeg kunne få krudtet lidt af. Bagefter hentede vi Birgit, for hun skulle fejre nytår sammen med os.
Hjemme igen pyntede vi op, sov middagslur og gjorde mad klar.
Jeg synes konfetti og serpentiner var rigtig sjove, men bordbomber, sma champagneflasker og alt krudt og fyrværkeri; det var bare ikke mig i år.
Vi fik dejlig mad ved raclettegrillen, og jeg fik lov til at holde lidt spisepauser undervejs. Det var nu meget rart. Til gengæld var det lidt svært at tie stille, mens hende der dronningen snakkede. Jeg ville hellere kigge på hendes soldater.
Da jeg blev lagt i seng, var jeg lidt utilfreds, for jeg kunne jo høre krudt og kugler alle mulige vegne, så efter en time eller to med urolig søvn, stod jeg op igen og så fik jeg lov til at sove inde i stuen hos de andre i stedet for. Det var meget bedre, for jeg faldt i søvn med det samme og jeg vågnede slet ikke igen, selvom der var masser af fyrværkeri ved årsskiftet.
Mor og far og Birgit hyggede sig vist også, for der var bare skøn mad, lækker dessert, skøn kransekage og masser af champagne, bailey og diverse drikkevarer. Far havde tilmed fået et nyt spil, som de voksne hyggede sig med, så det var en skøn nytårsaften.

24. december 2009

JULEN 2009:
Endelig blev det jul. Julemanden havde puttet en masse brioting i min sok, og mor og far havde lavet en juleskattejagt, så jeg måtte rundt i hele huset for at finde billeder og ting, inden jeg til sidst fandt en stor pakke i badekarret nede i kælderen.
I pakken var der et garageanlæg til biler, herligt at kunne lege med det i løbet af dagen.
Om formiddagen var jeg med far i Greve for at give Nicolai en lille gave.
Det var altså lidt besværligt at skulle sove middagslur, når jeg var så spændt, så det endte med at mor kørte en tur med mig i klapvognen, og så faldt jeg i søvn med det samme og sov lige indtil 16.45

Det var faktisk meget smart, for så var det jo faktisk allerede blevet mørkt og dermed var det juleaften. Mormor og morfar var kommet, og sammen med mor og far var de i fuld gang med at lave lækker julemad. De brune kartofler smagte bare ums. Vi fik også dessert og helt uden snyd, så endte det med at det blev mig der vandt mandelgaven. HURRA-HURRA 

Så blev det endelig tid til at danse og synge, og så kunne vi til sidst åbne pakker. Der var rigtg mange gaver til mig, og jeg fik en masse dejlige ting. Jeg havde jo også selv lavet en masse ting, og både mor, far, mormor og morfar blev glade for mine gaver til dem.
Da klokken blev 21.30 var jeg lige ved at segne omkuld, så de voksne fik lov til at putte mig i seng, men da var der heller ikke flere gaver tilbage til mig under træet.

30 oktober 2009

Fødselsdag:
Jubiiiii - Så blev det endelig min fødselsdag. Mor og far vækkede mig med flag og fødselsdagssang og en masse gaver. Jeg fik ny lampe til mit værelse, en guitar, tøj mm, så det var en herlig morgen. Jeg fik endda selv lov til at klippe gavebånd af, det synes jeg var meget spændende.
Vi hyggede med morgenboller og lys i mit fødselsdagstog og der var flere, der ringede til mig for at ønske tillykke. Det var hyggeligt.

Sammen med mor holdt jeg fødselsdag i børnehaven, hvor også Emil og Marie havde fødselsdag, så det var hyggeligt med boller og cacao og gave fra børnehaven.

Om eftermiddagen kom mormor og morfar, Bertel, Emil og Bianca på besøg, og jeg blev simpelt hen så glad for at se mine venner. Vi legede, jeg fik fine små gaver og så spiste vi lagkage.
Aftensmaden spiste vi på min yndlingsrestaurant (Den Gyldne Måge), hvor jeg fik burger med ost og fik lov til at lege.

Det har simpelthen bare været en super skæn dag.

9. oktober 2009

KULTURNAT:
I dag har farmor og farfar været og hygget sig med mig. De fulgte mig også ned i børnehaven, så jeg kunne være med til børnehavens hjerteløb på legepladsen. Det var sjovt at prøve.

Senere efter min middagslur kom mor og far hjem, og så tog vi til kulturnat i København. Vi mødtes med Anne, Casper og Vigga og så legede vi på en legeplads på nytorv, vi legede inde i en stor fætter BR, vi spiste på Burger King, så på pressefotos i Politikens kælder og besøgte det lille teater, hvor vi så nogle forskellige dukker. Efter at have sagt farvel til Casper, Anne og Vigga, nåede vi også at se de nye stalde på Chistiansborg og hilse på Absalon på Højbro Plads inden vi trætte tog toget hjem til Solrød igen.

10. oktober 2009

TOGBANE:
I går købte far et stort parti Brio af en dame i Lyngby, så i dag har far og jeg bygget en kæmpe stor togbane i stuen. Der er bare skinner over det hele og broer i flere etager, så jeg kan næsten ikke være der og holde styr på togene. Jeg har også fået 2 lokomotiver, der kan køre selv, så jeg har travlt med at holde øje med, at de kører den rigtige vej i sporskifterne.

1.oktober 2009

Børnehave:
Juhuu - så blev det endelig den 1.oktober, så jeg kunne starte i børnehave. Den sidste uges tid har jeg besøgt børnehaven flere gange med mor og far, men endelig blev det dagen, hvor jeg rigtig måtte starte.

Dagen er gået rigtig godt. Jeg har leget, og mor fik endda lov til at køre over og handle. Hun behøver jo ikke sidde og holde øje med mig hele tiden. Senere skulle vi spise, og selv om mor var kommet tilbage, kunne jg godt klare mig selv i frokosten, selvom de andre børn, sad ved af deres forældre, så de kunne hjælpe til.

Jeg nåede også ud og lege lidt på legepladsen før end jeg kørte hjem med mor igen.

19.-23. august 2009

Miniferie i Sverige:
I onsdags kom farmor og farfar og hentede mig, og så tog de mig med til Sverige. Her var onkel Karsten og familie allerede. Mor og far har jo ikke ferie mere, så de blev nød til at blive hjemme. Torsdag var jeg så i Tosselilla, som er et stort vandland og sommerpark i Sverige. Det har bare været så sjovt.
Fredag eftermiddag kom mor og far så med campingvognen, så de også kunne være med til hygge i Sverige.

Lørdag kørte vi til Osby, som er den by, hor Brio kommer fra. Her var vi på Brio Lekoseum, hvor vi kunne lege med meget forskelligt Brio, og vi kunne se noget af det gamle Brio legetøj. Der var også en outlet, hvor mor og far brugte rigtig mange penge på små gaver til mig.
Søndag var det farmors fødselsdag, og efter vi havde hygget med hende om formiddagen, kørte vi lige en tur i svømmehallen, som jo er rigtig sjov herover i Höör. Bagefter kom vi hjem til frokost og lagkage inden vi kørte hjem til Danmark igen.

29. juli 2009

Fur:

Så fik jeg prøvet at sejle med færge igen, for i dag kørte vi nemlig til Fur for at besøge René og Heidi, som er på ferie på Fur sammen med Heidis familie. Færgen til Fur var lidt større end den anden jeg prøvede, men overfarten tog kun 4 minutter. Det var ikke lang tid. På Fur spillede vi både minigolf og fodbold på en multibane med kunstgræs, og så fik vi en dejlig frokost. Jeg var blevet lidt træt, så jeg fik lov til at hvile mig i Renés og Heidis seng, men jeg fik ikke hvilet mig så meget, da det var meget sjovere at hoppe og lege med René. Senere kørte vi ud til kysten, hvor vi så flotte molergrave og klitter. Hjemme på campingpladsen kunne jeg nå at lege lidt inden vi fik pizza. Så legede jeg lidt med nogle af de andre børn, der bor tæt på os inden jeg her til aften så Hugo og Rita show igen, og bagefter fik jeg en køretur med det grønne store tog rundt på hele campingpladsen.

28. juli 2009

Hugo og Rita – Zik og Zak

Dagen i dag startede rigtig godt. Jeg var dejlig frisk i morges, og vi tog allerede i blomsterparken, da den åbnede. I dag nåede vi rundt og se på rigtig mange af dyrene igen, og vi nåede bl.a. ind og se terrariet med slanger, øgler, frøer, edderkopper mm. Det var spændende, og der var mange flotte dyr. Eksempelvis var der 3 tigerpython slanger, som var rigtig aktive. Det var spændende at kigge på.

Efter et par ture i det gule minitog og lidt tid på trampolinen, synes mor og far, jeg skulle sove lidt. Det blev dog ikke til så meget søvn, for der var mange lyde og ting, jeg skulle følge med i. Lidt i 14 tog mor og far mig med hen til scenen, og så kom Hugo, Rita og aberne Zik og Zak, og så optrådte de med sang og dans og fjollerier. Det kunne jeg rigtig godt lide.

Efter deres show prøvede jeg masser af mine favoritting igen, og jeg nåede også at spille lidt fodbold på en stor oppustelig bane sammen med far og et pr andre drenge.

Jeg ville egentlig også gerne have været i vandland her til aften, men jeg kom til at drille mor og far så meget under madlavningen og spisningen, at de besluttede, at vi skulle blive hjemme. ØV-ØV-ØV. Jeg må vist hellere opføre mig ordentligt i morgen, hvor vi skal besøge René og Heidi.

21. juli 2009

Badeland:

Efter en dejlig nats søvn, gik vi en morgentur, så vi lige kunne se lidt af pladsen. Jeg fandt hurtigt nogle flere legepladser, og vi var også nede og kigge på aktivitetsgården og på golfbanen.

Da badeland åbnede klokken 10 gik vi i badeland, for jeg havde i brochuren set en fantastisk udendørs blæksprutte rutsjebane, som jeg bare måtte prøve. Den var sjov, men uf, hvor var vandet udenfor bare koldt, så jeg tog kun 2 ture, og så ville jeg gerne ind igen. Indenfor var der også sjovt. Der var nogle dejlige varme bassiner, hvor jeg kunne lege og springe, og så var der en stor lang rutsjebane, der bare drejer rundt og rundt og rundt. Man skulle sidde på nogle store baderinge, og både mor og far havde altså lidt svært ved at holde balancen med mig, når vi kørte, og den ene gang slog både mor og mig os, da vi igen væltede. ØV. Jeg synes dog det er et dejligt badeland, men der er godt nok ikke meget plads i omklædningsrummet og ved bruserne, så det irriterer mor lidt.

Om eftermiddagen handlede vi lidt ind nede i Nykøbing, og efter aftensmaden besøgte vi lige blomsterparken, for at få os en køretur i deres tog, som jeg også havde set i brochuren. Udover togturen nåede jeg også hoppepuder og et skydetelt, hvor man kan skyde bløde bolde efter hinanden. Det er sjovt, synes far.

Mor og far fandt senere ud af, at det samme tog kører rundt på campingpladsen hver aften.

Jeg har for resten min grønne løbecykel med, så jeg kan rigtig få øvet mig, og det er nemt at lokke mig med op i bad eller på toilettet, for så kan jeg køre på min cykel, og jeg får endda lov til at cykle alene tilbage til teltet, for nu er jeg en stor dreng.

19.juli 2009

Givskud Dyrepark:

Ahh – vi har alle sovet godt. Der var fred og ro for togene, og så sover jeg altså bare godt i vores campingvogn. Far og mor havde fortalt mig, at vi skulle ud og kigge på dyr i dag, så jeg var meget spændt, for de havde sagt, at man kunne køre rundt hos dyrene.

Først stoppede vi dog ved en kirke, hvor der var nogle flotte store gamle sten og 2 store gravhøje, som det var sjovt at gå op på og løbe ned ad. Desværre blev det regnvejr (stort set det eneste regn den dag), så vi skyndte os videre til Givskud.

Her oplevede jeg godt nok mange ting. Først og fremmest var der alle dyrene, som vi kom rigtig tæt på, når vi kørte i vores bil. Jeg så både nogle dyr jeg ikke kendte, men også mange som jeg kendte. Nogle af dyrene stod også midt ude på vejen, så vi næsten ikke kunne komme forbi. (Det må de altså ikke)

Jeg så også en masse aber; både java aber og lemurer, som jeg godt kunne lide, men også gorillaer, som var lidt for store og farlige. Senere så jeg også chimpanser, og de skreg heldigvis ikke så meget som dem i Københavns Zoo.

Vi kørte også rundt inde hos løverne, som var store og flotte, og jeg så en fræk kamel, som skubbede til de andre kameler.

Noget af det jeg bedst kunne lide i dyreparken, var dog legepladsen ved gederne og så den store legeplads med trampoliner, hoppepuder, svævebaner og meget andet. Tilmed var det også her, hvor safaritoget kørte. Vi prøvede en tur, hvor jeg så fik lov til at fodre lamaer.

Vi var også inde i en butik, hvor jeg udover en stor is også fik lov til at købe en bamse. Jeg valgte en lemur, som jeg har døbt Bente-Bent.

Vi var hele dagen i dyreparken, så efter dejlig aftensmad så vi lige dyrene en gang mere, og så kørte vi hjem til campingpladsen i Jelling.

Påsken 2009

Påsken i Sverige:

Ahh – Det er skønt, det er starten af april, og der er forår i luften. Mor og far har i flere dage været ved at pakke campingvogn, og nu siger de endelig, at i morgen skal vi af sted på påske campingferie i Sverige.

SØNDAG 5.APRIL

Så går turen mod Sverige. Først skulle vi lige til hundetræning i Ishøj med mor og hundene, men det blæste en pelikan, så vi deltog kun lidt. Jeg nåede dog både at spise frokost og at få en flødebolle. Det var skønt. Vi kørte også lige forbi Tårnby for at aflevere BIF-sæsonkort til René, men jeg sov allerede, og det gjorde jeg faktisk stort set hele vejen til Sverige. Vi har jo campingvogn med, så turen til Olofstrøm tager små 3 timer. Oppe på campingpladsen blev vi modtaget af mormor, og vi begyndte straks at sætte vogn op. Vi fandt en god plads, men var lige ved at blive at blive smidt væk af Camping-Anders, da vi åbenbart havde taget en andens plads. Vi fik dog lov til at blive, og det var heldigt, for vi var allerede i fuld gang med at sætte fortelt op, hvilket var lidt af en prøvelse, da det blæste meget på campingpladsen. Om aftenen spiste vi dejlig mørbradgryde med kartoffelmos i mormors og morfars campingvogn.

MANDAG 6.APRIL

Jeg har sovet rigtig godt i campingvognen. Mig og mor har delt seng, mens far har sovet på gulvet, for far gider ikke slå seng op og ned hver dag. Det blæser en del igen i dag, men der er masser af solskin. Jeg har gået tur i skoven med mor, mormor og hundene og så har jeg været nede og købe godis. Det smager godt. Far og morfar har været ude og spille golf med Benny og far vandt med et enkelt point over morfar 30-29. Om eftermiddagen hyggede jeg mig bare på campingpladsen med mor og far, mormor og morfar. Solen havde skinnet så meget, at der var varmt i mormors og morfars fortelt, så vi spiste dejlig grillet oksefilet med stegte kartofler ude i forteltet, så vi kunne holde øje med både solen, ænder og gæs.

Mor g far aftalte også med mormor, at jeg måtte sove i hendes campingvogn, så da jeg skulle sove gik morfar over til mor og far og spillede bønne, og så gik mormor og jeg i seng.

TIRSDAG 7.APRIL

Jeg har sovet rimelig godt i nat, men jeg vågnede allerede klokken 5. Til gengæld sov mor og far længe. Det synes de var dejligt. Jeg hyggede over i mormors og morfars campingvogn først og fik lidt morgenmad og bagefter spiste jeg morgenmad over hos mor og far. Morfar ville gerne spille golf igen, for han var sikker på, at han i dag ville være godt spillende, så far og morfar tog af sted på golfbanen igen. Desværre for morfar var det far, der spillede forrygende, så far endte med at vinde 40-26 over morfar, så far kom ned i handicap 25,7.

I mellemtiden havde jeg trillet en tur i min klapvogn over i skoven med mor, mormor og hundene, og bagefter kørte vi ned til en ny stor legeplads, som er kommet nede i byen. Den er godt nok flot og stor, men jeg skal vist lige være lidt ældre, før jeg synes, den er helt perfekt. Så er det godt, der er en fin legeplads på campingpladsen med gynger og rutsjebane.

Efter jeg havde sovet middagslur kom Bjarne, Lisbeth, Mathias og Andreas. Det var dejligt, at møde nogen jeg kender. Jeg nåede at lege meget med børnene udenfor mens mor og far handlede majs, flutes og grillet kylling, som vi spiste til aftensmad. Efter maden kom Dorte, Oliver og Emilie, så nu er det bare vildt skægt med alle de mennesker jeg kender. Jeg var næsten ikke til at få i seng, for jeg ville så gerne bliver ude og lege, men jeg var lige ved at dejse omkuld, så det var fint nok at komme i seng i min egen campingvogn igen. Senere hyggede mor og far sig på skift med de andre voksne, og far nåede også lige at vaske op sammen med Andreas og Oliver.

ONSDAG 8.APRIL

Hurra – hurra – hurra. I dag er det Andreas´ fødselsdag, så vi har spist fælles morgenmad kl. 9, med boller, kanelsnegle og kakaomælk. Jeg har sovet rigtig godt, så jeg vækkede først mor og far ved 7-tiden. Det var egentlig lidt utroligt, for det har været et værre uvejr i morges med regn og lyn og torden.

I formiddags har jeg så gået tur i skoven igen med mor og far og hundene, og så kunne jeg lige nå hjem til at få en bid frokost.

Efter frokost skulle jeg i svømmehallen. Der er nemlig en svømmehal i byen, og den er helt fantastisk. Der er et helt fantastisk vandlegeland til små og store vandhunde som mig. Der er små rutsjebaner, springvand, dyr der sprøjter med vand, grotter mm., og så er der ikke særlig dybt, så jeg kan bunde og selv komme op igen, hvis jeg falder. Svømmehallen havde også 2 store rutsjebaner for børn over henholdsvis 8 og 12 år. Jeg fik dog lov til at prøve den lange rørbane alligevel sammen med far. Først synes jeg den var lidt kedelig, for far sad op hele vejen, men da far så næste gang lagde sig ned, så blev banen bare sjov, så jeg måtte lige have en ekstra tur og en til og en til og en til…..

Tilbage på campingpladsen fejrede vi igen Andreas, og vi spiste dejlige burgere. Sikke en skøn dag.

TORSDAG 9.APRIL

men det blev ikke til så meget, for jeg faldt i søvn i bilen på vejen til campingpladsen, og så ville jeg ikke sove videre bagefter. Jeg fik dog hvilet mig lidt inden vi igen kørte ud til søen, hvor far, morfar, Bjarne og Mathias stadig fiskede. Så fiskede jeg lidt sammen med mormor inden jeg sammen med mor og far kørte tilbage til byen, hvor vi handlede og købte pizza. Hjemme på campingpladsen kom Andreas og Oliver over i vores vogn og spiste med, for de ville nemlig gerne med i svømmehallen, som vi igen skulle besøge, da jeg havde været så glad for den om onsdagen. Andreas og Oliver var også helt vilde med svømmehallen, så det blev igen en skøn tur i svømmehallen, og jeg fik igen lov til at køre med far i ”grøn rutsjebane, der drejer rundt og rundt og rundt”

I morges kørte Bjarne tidligt ud for at fiske, og jeg tog ud til søen ca ved 9-tiden sammen med mor og far og morfar. Der havde Bjarne allerede fanget 2 fisk, og den ene var en ordentlig krabat på 5,1 kg. Det var super flot af Bjarne. Jeg kiggede lidt på, at de andre fiskede og så hyggede jeg mig med mor og hundene. Jeg skulle dog hjem for at sove til

middag,

Da vi kom tilbage og jeg blev lagt i seng, gik jeg ud som et lys.

FREDAG 10.APRIL

I dag tog far igen ud for at spille golf sammen med morfar og endelig vandt morfar 34-30, men kun fordi far slet ikke kunne komme i gang på de første 5 huller. Jeg tog ned i byen til legepladsen sammen med mormor og de andre børn, så vi alle sammen kunne lege sammen. Det var hyggeligt, især fordi vejret var skinnede solskin. Mor kom også med hundene. De store børn klatrede helt op i et kæmpe klatrenet, men jeg morede mig nu også fint med de lidt mindre ting.

Om eftermiddagen spillede jeg fodbold med far og morfar og jeg nåede også at lege på campingpladsens legeplads og at rulle ned af en stor skrænt. Det var sjovt.

spiste vi alle sammen i mormors og morfars telt og mormor havde brugt det meste af dagen på at lave dejlig mad til os.

Sidst på eftermiddagen sad jeg sammen med mor på badebroen og så ungerne, Dorte og mormor hoppe i det kolde søvand. Til

aften

LØRDAG 11.APRIL

Så blev det pakkedag. Mens mor og far pakkede campingvogn og telt, blev jeg passet af mormor, og jeg nåede også lige en sidste tur rundt i skoven. Efter frokost kørte vi så mod Höör, for nu var tiden kommet til at besøge farmor og farfar og Karlsson. Hundene var også glade for nu fik de deres lille have at kunne drøne rundt på, og selv jeg nu ikke længere skulle sove sammen med mor, var det nu alligevel rart at få en seng for mig selv igen.

SØNDAG 12.APRIL

I dag har jeg været i dyreparken, og der var godt nok mange sjove påsketing. Der var sørøvere ved indgangen, og indenfor købte jeg et skattekort, så jeg kunne lede efter store guldæg oppe i træerne. Senere fik jeg så en lille præmie, fordi jeg havde fundet 7 guldæg.

Der var også en mand, der var klædt ud som kylling, men han var nu lidt farlig. Til sidst turde jeg dog godt nærme mig ham, og så kunne jeg få lov til at male på et æg med maling. Vi var også rundt i hele dyreparken, men det mest spændende var nogle søde bjørneunger og en flue, der sad på en sten. Ellers brugte jeg rigtig meget tid på at rutsje, og hvis det ikke var fordi farmor havde budt på en stor is, så havde jeg nok rutsjet endnu. Efter en god lang lur nåede jeg ind til fårene og lammene, og så købte far nogle lodsedler til mig, hvor jeg var så heldig at vinde en lille los, som nu hedder Leo.

Desværre blev farmor lidt syg, så far måtte lave mad, men det gjorde han godt. Vi fik madpandekager og nachos, og det var bare guf.

MANDAG 13.APRIL

I går aftes havde far undersøgt, hvordan Höör svømmehal var, og han havde fundet ud af, at den mindede rigtig meget om svømmehallen i Olofstrøm, så efter morgenmaden og lidt leg udenfor, var det af sted til endnu en svømmehal.

Inden vi kom af sted opdagede jeg dog ude i farmors og farfars have, at påskeharen havde været der, for jeg fandt både chokoladeæg, -kyllinger og rosiner og jordbær. Sikke en god påskeharre.

I svømmehallen var der et kæmpe legebassin med rutsjebaner, dyr, springvand mm, og der var 2 store vandrutsjebaner, hvoraf jeg gerne måtte prøve den ene sammen med far. JUHUU.

Jeg mødte også en anden dansk familie med en dreng på min alder, og sammen legede vi længe i legebassinet. Ind imellem var jeg så i et rigtigt bassin for at svømme, springe og dykke lidt, og der gik også en masse tid med at prøve den store rutsjebane. Til sidst havde jeg været i vandet i 90 minutter, og så sagde mor og far altså, at nu var det tid til at klæde om igen.

Hjemme hos farmor og farfar var der dækket op til frokost, og mens jeg spiste kom Birgit. Ih, hvor var det dejligt.

Efter min middagslur har jeg så nået at snakke og fortælle, og jeg har drønet rundt på terrassen og i haven og spillet fodbold, snakket med Karlsson og fundet edderkopper.

Åh – det har været en dejlig dag med mange oplevelser, så det hele kører lidt rundt i hovedet på mig, så lige nu ligger jeg bare i min seng og snakker og kludrer alle ting sammen. Hi-hi.

TIRSDAG 14.APRIL

Så, nu var ferien ved at være slut. Mor og far pakkede tingene sammen og stuvede det hele ind i bil og campingvogn. Dagen startede med en hyggelig morgen, med både farmor, farfar, Birgit, far og mor samlet. Jeg har leget lidt ude i haven med farfar og så har jeg sat små vindmøller op sammen med farmor og vasket hendes stenfugle og nogle af alle de mange små sten. Efter middagsluren spurgte mor og far om jeg ville blive hos farmor og farfar og holde ekstra ferie, og det ville jeg gerne. Alle mine ting blev derfor sat over til farmor og farfar, og så kunne mor og far selv køre hjem sammen med Birgit, som desværre var blevet syg igen. Mor var godt nok ikke meget for at skulle køre fra mig, men jeg var cool og sagde farvel og sagde endda: ”Kom godt hjem”.

Men ligeså snart de var kørt så blev jeg lidt ked af det, og da jeg sagde til farmor, at de havde glemt Sirius, skyndte farmor at ringe til mor, og så aftalte vi at mødes nede ved butikkerne, så jeg kunne komme med hjem, og så mor og far kunne få alle mine ting med i campingvognen.

Det var altså afslutningen på min påskeferie 2009. Det har været 10 skønne dage med mange fantastiske oplevelser sammen med en masse mennesker, som jeg rigtig godt kan lide. Det har været dejligt at være tæt på mor og far og hundene hele tiden, og jeg er bare så glad for campingvognen, så jeg kan næsten ikke vente på, at vi skal af sted igen.

25. februar 2009

FASTELAVN I DAGPLEJEN:
I dag har jeg været til fastelavn i dagplejen, og som I kan se, var jeg klædt ud som en farlig/sød tiger. Jeg har gået i nogle dage og øvet mig i at være klædt ud, så da dagen endelig oprandt ville jeg både have udklædning, sminke og hårfarve på. Meget imponerende.
I dagplejen slog vi katten af tønden og jeg slog meget hårdt, og da "tønden" så endelig gik i stykker var der dejlige frugtstænger til os.

Efter dagplejen var Birgit hjemme hos os, for hun og mor havde været sammen i Ikea for at købe nyt skab til Birgit. Det var rigtig sjovt at have Birgit på besøg.

11. februar

Tingelingelater:
I dag har far haft besøg af hans "kontaktbarn" Nicolai. Det var smadder hyggeligt. Jeg nåede både at lege, spille fodbold og spille ludo med Nicolai, inden far og Nicolai gik i køkkenet og lavede lækre burgere til os alle.
Efter maden lavede Nicolai en fin "tingelingelater" hat til mig, og jeg takkede ved at prøve at synge Tingelingelater. Resultatet kan ses ved at følge linket.

Sirius synger Tingelingelater

31. december 2008

NYTÅRSAFTEN:
Uh - de sidste par dage har altså ikke været sjove. Jeg har slet ikke kunne finde ud af, hvad al det fyrværkeri er for noget. Det larmer og er farligt og jeg kan bestemt ikke lide det. I går havde mor købt nogle små jordsole og blitzlys, så jeg kunne se lidt nærmere på fyrværkeri, men jeg kunne stadig ikke lide det.
Så idag da jeg sov middagslur, sagde jeg til mig selv, at nu måtte jeg altså lige tage mig sammen, så da jeg vågnede, var det første jeg sagde til far, at nu kunne jeg godt lide fyrværkeri.

Om aftenen havde vi Birgit og Rikke på besøg, og der var pyntet fint op, og Birgit og Rikke havde fine briller med. Der var dog lige lovlig meget fyrværkeri udenfor, så jeg var ikke helt tryg, selvom jeg blev ved med at fortælle, at jeg godt kunne lide fyrværkeri.
Efter god mad og en dejlig isdessert og børnechampagne blev jeg lagt i seng, så de voksne kunne spise færdig, spille, drikke og hygge sig. Det var lidt svært at sove, men til sidst faldt jeg dog i en god søvn, på trods af megen krudt udenfor.
Lige lidt over 12 vågnede jeg dog igen, for nu blev der virkelig skudt meget krudt af. Jeg kom op og sidde hos mor, og ud af vinduet kune jeg så se far, Birgit og Rikke være ude og beundre det flotte fyrværkeri. Far tændte også et par flotte fontæner, dem kunne jeg godt lide.
Da vi alle var inde igen, sad vi på gulvet og kiggede på fyrværkeri og sagde godt nytår.
Lidt over 1 da der var kommet ro udenfor igen, blev Birgit og Rikke enige om at køre hjem, så vi sagde farvel og efter lidt hurtig oprydning, kunne vi så gå i seng klokken 1.30.

Det var nu meget sjovt med al det fyrværkeri, så nu glæder jeg mig til næste år.

28. december 2008

EFTERJULEHYGGE HOS BIRGIT:
Tænk jer - idag fik jeg julegaver igen. Vi var på besøg inde hos Birgit sammen med noget af fars familie, og ude foran Birgits dør stod der en nisse med en gave til mig, og inde under Birgits juletræ lå der også en julegave til mig. Jeg er vel nok heldig.

Det var skønt at være inde ved Birgit. Hun serverede god brunch, og så kunne jeg ellers lege med Tobias, hvis vi da lige kunne finde ud af at deles om tingene. Jeg nåede også et smut på gaden og i Frederiksberg centeret, så jeg kunne få en lille lur.

27. december 2008

TUR I PARKEN:
I dag var jeg med mor og far nede i en park syd for Køge. Vi mødtes med mormor og morfar, og så kom Torben, Dorte, Emilie og oliver også. Mens vi gik tur i den fine park, fortalte vi om vores juleaften, så vi kunne høre om hinandens oplevelser, og om hvad hver enkelt havde fået i julegave. Efter en god gåtur i parken grillede vi pølser, for mormor og morfar havde pakket dejlig madkurv, og Torben havde taget grill med.
Det var dejligt at komme ud i den friske luft og hilse på de andre.

24. december 2008

Juleaften:
I år skulle jeg fejre jul i Nivå hos Karsten, Lise, Tobias og Rasmus. Jeg tog tidligt derop sammen med mor og far, så jeg kunne nå at lege lidt med Tobias inden vi skulle sove middagslur. Senere kom farmor og farfar også, så vi alle sammen kunne holde jul sammen. Om aftenen fik vi dejlig mad; flæskesteg, andesteg og masser af sovs og kartofler. Selvom der nu var mange gaver under juletræet, så kunne jeg godt lade dem være. Det var sværere for hundene, de havde lugtet sig frem til nogle gaver de gerne ville have. Efter aftensmaden dansede vi rundt om juletræet, mens vi sang julesange og "Lille Peter Edderkop". Det var sjovt.
Endelig skulle vi så åbne gaver. Der var mange gaver til mig, så jeg blev lidt træt af det, og ville hellere lege med noget af Tobias´ legetøj. Det var ok, for så kunne jeg gemme nogle af gaverne til næste morgen.
Til sidst var Tobias og jeg så trætte, at vi blev lagt i seng, og så kunne de voksne åbne de sidste gaver bagefter og spise dessert, så de også fik en hyggelig og rolig juleaften.

Næste morgen fik jeg så gaver igen, og lidt senere kom Birgit og Rikke, og så fik jeg endnu flere gaver. Skønt.

1000 tak til jer alle, for alle jeres fine gaver. Dem er jeg meget glade for.

19. december 2008

Mellemørebetændelse:
Øv - jeg er blevet syg. Jeg har været lidt af en pivling i et stykke tid, men hverken haft feber eller været meget utilpas, så mor og far opdagede slet ikke, at jeg havde fået mellemørebetændelse. Heldigvis tog mor mig i dag med til lægen. Han sendte mig videre til ørelægen, som prikkede hul på begge mine ører, da der var meget betændelse. Det var ikke nogen rar oplevelse, og nu skal jeg have pencilin og så må jeg ikke komme i svømmehallen de næste 2½ uger. ØV-ØV-ØV

14. december 2008

Zoologisk have:
I dag har jeg været med Birgit og far i zoologisk have. Mor var i skoven med hundene, så far og jeg tog toget og bussen til Zoo. Fordi det var december fik jeg en nissehue, da vi kom ind, så jeg kunne ligne en lille dyrepassernisse.
Det var lidt koldt, så det var rart, at der ikke var så mange mennesker, for så var der nemlig god plads indendørs i primaternes verden, Elefanthuset og i Trope Zoo. Jeg fik også set en meget legesyg isbjørn blive ved med at hoppe i vandet og lave "bomber". Det var også skægt at løbe op og ned at bakken ved de brune bjørne og lege fangeleg med moster.
Uh, og jeg kunne blive ved. Jeg oplevede simpelthen så mange gode ting. Jeg fik også nye dyr inde i butikken.
Far troede, han kunne få et par timers fred senere, men jeg ville kun lige sove 45 minutter, så var jeg frisk igen. Hi-hi far.
Tak for dyrene moster.

30. oktober 2008

FØDSELSDAG:
Hurra - Hurra - Hurra.

I dag var det min fødselsdag, og jeg har bare haft en super skøn dag.

I morges kom mor og far ind til min seng og sang fødselsdagssang for mig, og de havde også spændende gaver med. Bagefter kom jeg ind i stuen og der var mange flag og balloner. Først lidt senere opdagede jeg at ballonerne lå på ladet af en ny stor traktor. Det var en sej gave.

Jeg blev også fejret over hos Lene i dagplejen og jeg havde pastasalat og boller med. Mor tog Emil med hjem, da hun hentede mig, så han kunne komme med til min fødselsdag.

Tidligt på eftermiddagen kom mormor og morfar, og af dem fik jeg en super flot blå 3-hjulet cykel. Den er bare så sej.
Jeg nåede også at få besøg af Bertil og hans far, og så kom Emils forældre også til sidst. Mor havde lavet super flot kagemand, så jeg blev bare fejret rigtig meget og fik fine gaver.


Mine mål som 2-årig er:  12,5 kg og 86 cm.

6.august 2008

Onsdag skulle jeg køre lang tur i tog med Mor. Forbi marker med traktorer, ved siden af biler og både under og over vandet. Og så med bussen. Vi skulle i Odense Zoo og mødes med Tine (min grandkusine), Amalie og Frederik (hendes to børn).
Da vi kom ind i Zoo tog Amalie mig i hånden og så skullle hun vise mig alle dyrene. Vi så store giraffer, flotte papegøjer, søløver der fik mad, vinkede og brølede, mange aber, løver, en tiger, søkøer, fisk og pingviner. De er altså sjove!😀
Inden jeg skulle sove til middag, ville Amalie gerne på legepladsen og jeg fulgte straks efter. Jeg kan godt lide legepladser. Det eneste uheldige var, at det regnede og Mor havde ikke mit regntøj med. Så fik jeg bare lov til at lege, klatre, rutsche og gynde i mit almindelige tøj. Hold da op, hvor var jeg våd bagefter. Så måtte vi ind i det dejligt varme puslerum, så jeg kunne få tørt tøj på og blive puttet i klapvognen. Der gik kun et par minutter, så var jeg faldet i søvn.
Da jeg vågnede så vi nogle kæmpe store skildpadder og så skulle de andre hjem. Vi vinkede og så gik Mor og jeg rundt og så lidt flere dyr. Da vi skulle spise tidlig aftensmad måtte jeg sidde på en voksenstol. Mine ben kunne ikke komme ned i babystolen, men så væltede jeg altså hele tiden. Mor greb mig, når jeg sagde: "vælter", mens jeg skrald grinede.🙃
Det blev tid til at vende snuden mod Sjælland, så vi skulle med bus, tog (hvor jeg kravlede rundt oven på Mor det meste af vejen😉) og s-tog og så var vi endelig hjemme ved Far og hundene igen.
Godnat og tak for idag:

21. juli 2008

Djurs sommerland:
Jubiiiii  -  I dag har bare været en fed dag.

Jeg har været i Djurs sommerland sammen med mor og far og familien fra Nivå. Der var rigtig mange spændende ting i sommerland. Jeg så for eksempel den nye store rutsjebane "Piraten", som far, onkel og tante prøvede. Jeg sagde prøve mange gange, men jeg fik ikke lov.

Der var også en del ting, som vi små kunne prøve, men jeg turde ikke rigtig. Jeg fik dog prøvet en lille rutsjebane, en tur med et tog rundt i parken og en tur i en båd rundt og kigge på jungleting.
Tobias var lidt mere modig.

Det hele store hit var dog legepladserne. Der var en stor udendørs legeplads med masser af udfordringer og nogle gode rutsjerør. Jeg var for eksempel oppe i et højt tårn for at rutsje en hurtig tur ned sammen med far. Senere fandt vi et indendørs legeland med masser af kugler, som kune regne ned fra loftet. Det var skægt, og det var lidt af en udfordring at klatre nogle etager op gennem huller i nogle reb, for far skulle følge mig og onkel Karsten skulle følge Tobias.

Til aftensmad fik vi italiens buffet, så jeg guffede lidt pizza, pasta og brød, og spiste masser af croutoner og tørrede frugt. UMS.
Da vi tog hjem lidt over 9 efter 11 timer i parken var vi godt nok trætte men glade.

18. juli 2008

Skandinavisk Dyrepark:
I dag har jeg været med mor og far i Skandinavisk Dyrepark, hvor vi så en masse spændende dyr. Parkens anlæg var rigtig godt lavet, så vi kunne komme rigtig tæt på mange af dyrene. Jeg prøvede for eksempel at håndfodre dådyr, og jeg var også rigtig tæt på isbjørnene.
Vi så også ulve, polarræve, hjorte, rådyr, geder mm. Mor og far så også brune bjørne, men der tog jeg lige en powernap.
Selvom de havde lovet regnvejr, så var der masser af solskin og tørvejr under hele besøget, så det var helt perfekt.
Da vi skulle høre om isbjørnene, lavede jeg min første rigtige scene, hvor jeg skabte mig foran mange mennesker. Mor havde købt en is, som hun ville dele med mig, men jeg ville bare have den for mig selv, så jeg blev edder sur. Det synes mor og far ikke var så sjovt.

30.10.07

FØDSELSDAG:
JUBIIIIII
Endelig havde jeg fødselsdag; og sikke en dag.
Først blev jeg vækket inde i min seng ved at mor og far sang fødselsdagssang for mig. Skønt, og bagefter fik jeg en masse gode gaver, bl.a. en kæmpestor tøjhund.
Allerede tidligt i morges fik jeg de første gæster. Mormor og morfar kom fra Køge af, og farmor og farfar kom nede fra kælderen (hm, mystisk)
De havde alle sammen flere gaver med til mig. En fin politiknallert og en masse lækkert tøj. Så fik vi morgenmad og jeg fik brunsviger - lækkert-.
Efter et par timers ro midt på dagen fik jeg så besøg af naboen og deres 3 børn, som havde en fin ny jakke med til mig som gave, og lige efter kom Bertel og Emil med deres mødre, og så fik jeg mere skønt tøj.
Det var rigtig sjovt at have Bertel og Emil på besøg, for så kunne vi kravle lidt rundt efter hinanden og lege med noget af alt mit legetøj.
Her til aften skulle min fætter så komme, men han var blevet syg, men så kom Anne og Casper i stedet for, for jeg skulle ikke snydes for gæster igen. De havde også gave med, og de lovede mig endda en legekammerat til marts !!!!!!!

Det har været en rigtig dejlig dag, og mor og far vil gerne sige tak til alle dem, som har været på besøg eller som har sendt hilsner, sms'er eller ringet. Det har bare været super med al den opmærksomhed og de mange flotte gaver. Vi glæder os til vi ses lørdag eller i den nærmeste fremtid.

17.09.07

Så er der fart på:
Nu fandt jeg endelig ud af, hvordan man tager mere end et par kravleskridt. Det er jo slet ikke så svært, når man først får det lært, og nu har jeg bare fart på.
Jeg har i dag både nået at overraske mor, lege med en ledning, kravle ind under brændeovnen og leget med hundens vandskål. Nu har far lagt mig i seng, men jeg glæder mig allerede til i morgen, for så skal jeg ud på opdagelse igen.

I øvrigt har jeg været syg her i weekenden med snot over det hele og ondt i ørerne. I dag har jeg dog haft det bedre, så mon ikke jeg snart er helt på højkant igen.

Hvis du vil se mig kravle, skal du bare klikke på linket.        Sirius kravler

12.04.07

Gåtur og grød-grød-grød
Hi-hi-hi. Nu går det bare rigtig godt med at sove på mit eget værelse. Jeg bliver næsten ikke ked af det mere i løbet af natten, og nogle gange fanger jeg selv sutten igen, eller også så putter jeg bare min blå kanin i munden og sover videre.
Jeg vågner dog noget tidligere nu. Sådan cirka 7.15 hver morgen, og så er jeg frisk. Så hygger mor med mig, og far kysser farvel inden han tager på arbejde.

Idag var mor og jeg ude og gå en lang tur med Bertel og Anne Mette. Vi var på stranden og nyde det lune forårsvejr. Sådan en gang frisk luft giver bare appetit, så jeg spiser en masse grød nu, og jeg sidder pænt og venter på at mor giver mig skeen i munden. I dag nåede jeg op på 2 store portioner, og jeg har også fået lov til at smage risgrød nu. Uhm.

2. april - 7. april

Påske i Olofström

Søndag: Vi ankom her i eftermiddags efter en varm køretur fra farmor og farfar. Jeg var lidt ked af det undervejs, så mor og far måtte stoppe et par gange. Jeg tror ikke det gjorde noget for det ene sted lå der en kæmpe butik, hvor mor og far købte en masse slik og en fin lille bold til mig.
Da vi ankom til campingpladsen, satte far fortelt op sammen med morfar, mes mor kiggede på og tog billeder. Lidt senere kom Dorte og Emilie og Oliver, så nu var jeg igen sammen med en masse familie. Jeg var også sammen med Echo og Zaza igen, for de var kørt med mormor og morfar til Sverige om lørdagen.
Til aften spiste vi alle sammen sammen ovre hos mormor og morfar i deres fortelt. Jeg var ret træt til sidst, så mor gik hjem med mig, så jeg kunne få lidt fred.

Mandag: Det er altså stadig lidt svært at sove i campingvogn, så jeg har holdt mor vågen megen af natten, men så er det godt Emilie og de andre gerne vil gå ture med mig om dagen. Far er taget ud og spille golf med morfar, så jeg hygger i skoven med de andre.
I dag er en rigtig mærke dag, for jeg har spist grød for første gang. Det var majsgrød, og det smagte rigtig godt. Jeg har også fået et rigtig fint sæt tøj af Oliver og Emilie med zoo-dyr på trøjen.
Igen til aften spiste vi alle sammen igen, men jeg kan altså ikke rigtig finde ud af, at der skal være så megen uro om aftenen, så mor skyndte sig at spise færdig, så jeg kunne komme hjem til ro i vores egen campingvogn.
Maden var ellers rigtig god. Vi fik lammekølle og lammebov, som vi havde med fra farmor og farfar. Det smagte rigtig godt; selv børnene guffede det ivrigt i sig.

Tirsdag: Aaaahhhhh - Vi har alle sovet godt. Nu er jeg ved vist at vænne mig til campinglivet.
I dag tog far med Oliver, Emilie, Jeanne, Sebastian, Olivia og morfar ud for at fiske i Harasjömåla. Mor fik så lidt fred til at hygge med mig og til at gå tur i skoven, for mormor og Dorte cyklede frem og tilbage til fiskesøen.
Far fortalte, han havde fisket hele dagen, og kun haft et bid, og den sprang endda af, men det var vist den største fisk set i Sverige, der havde bidt. Morfar havde haft lidt mere held. Sammen med Sebastian havde han fanget en lille ørred.
De 4 unger var ellers rigtig ivrige for at fange fisk, men desværre blev det ikke til meget andet end bunden, fingre og hinanden, der kom på krogen.
Vi tændte bål for at holde varmen og så vi kunne grille fisken, så vi hyggede os rigtig i skoven.
Da jeg kom derud sammen med mor, synes hun, vi skulle grille mere end en fisk, så hun kastede lige snøren i vandet et par gange og vupti, så havde hun halet 2 fisk i land. Hun er altså ret skrap hende mor.
På et tidspunkt gemte hun sig for de andre, men jeg fandt ikke ud af om det var fordi, hun øvede en hemmelig teknik eller fordi hun var igang med at løse knuder på snøren. Børnene lærte hende også hurtigt, hvordan man fange bunden.
Her til aften spiste vi fisk sammen med Dorte, ungerne og mormor.

Onsdag: Igen sov vi rigtig godt. Jeg er nu rigtig god til at spise grød, og far kan også godt finde ud af at give mig det. Far har været hjemme hos os hele dagen, det sagde han rigtig mange gange, at han nød. Vi var også nede og handle sammen. De har altså mange spændende ting i Sverige, som mor og far lige skulle kigge på.
De andre var kørt endnu længere væk for at handle, så vi gemte påskeæg inde hos Emilie og Oliver og pyntede deres vogn med fjer. Det er faktisk meget hyggeligt at være på ferie med mors familie.
Her til aften kom Torben på sin motorcykel. Den er godt nok flot, men jeg synes altsp lige den larmer lidt, når jeg ligger og sover.
Her til aften spiste vi for os selv. Det var rart og så kunne mor rigtig hygge med mig bagefter, mens far så måtte vaske op og lufte hunde.
Far var rigtig glad for at både Oliver og Emilie var rigtig søde til at hjælpe. Tak for det.

Torsdag: Selvom det blæste rigtig meget tog far med morfar igen ud for at spille golf. Vi havde ikke sovet så godt, så de andre passede mig, mens mor fik lov til at komme i bad og få lidt tid til sig selv. Senere lavede vi frugtsalat og sad og hyggede i vores fortelt.
Imes var far og morfar godt igang med deres golfrunde, og jeg håbede far kom tidligt hjem til mig, men det gjorde han ikke. For lige pludselig på hul 14, havde morfar smidt et af sine golfjern væk. Både morfar og far brugte så en time på at lede efter det, og til sidst blev de enige om, at det måtte ligge på hul 9 ved klubhuset. Så de spillede resten af hullerne, og morfar vandt og fandt også sit manglende jern.
Far var træt her til aften, så han gad ikke at lave mad, og kørte derfor ned i byen og købte pizza.

Fredag: Jeg er nu blevet rigtig god til at spise grød, men det er lidt hårdt for min lille mave, så jeg sover ikke så godt om natten, og så gør mor og far jo heller ikke.
I dag har vi igen bare slappet af i campingvognen, og så har vi været på en lang gåtur i den dejlige svenske skov sammen med de 4 fra Rødovre. Vi fandt et sted, hvor der var lidt læ, så vi kunne spise vores madpakker. Jeg havde dog lidt svært ved pludselig at skulle spise ude i det fri, så mor måtte gå et andet sted hen med mig, så jeg kunne spise i fred.
Her til aften legede vi igen i campingvognen og spiste alene, så jeg kunne slappe lidt af. Far fik igen hjælp af Oliver til at vaske op, og da jeg var blevet lagt i seng, kom Oliver, Emilie, Dorte og Torben over i vores vogn, og så hyggede de sig alle med kaffe, sodavand og frugtsalat.

Lørdag: Ååååhhhhh - jeg har altså haft ondt i min mave, så nu har jeg igen sovet uroligt.
I dag skal vi hjem, så mor og far de pakker og pakker. Jeg fik heldigvis lov til at gå tur med mormor og morfar imens, og da jeg så vågnede igen, og mor havde givet mig frokost, så var vi klar til at køre hjemad.
Hjemturen gik fint, selvom der var modvind, så far ikke kunne køre så stærkt. Mig og mor skiftedes til at sove lidt, og jeg kunne nøjes med at få en kørepause.
Da vi kom hjem blev jeg rigtig glad for at se alle mine ting igen. Jeg ELSKER at være hjemme, så jeg grinte højt og længe både på min puslepude, i min kravlegård og i min skråstol.

Det har været en rigtig god ferie. Tak til alle jer, der har passet godt på mig, og hjulpet mor og far med en masse praktisk, og tusind tak for lån af campingvogn. Jeg tror ikke, det er sidste gang, jeg sover i sådan en.

HUSK AT SE FLERE BILLEDER I MIT PÅSKEALBUM

19.01.07

1. tur i svømmehallen

I dag var jeg for første gang i vandet i Greve Svømmehal. Både min mor og far var med i vandet, og det var rigtig dejligt at plaske rundt. Med mig i vandet var også tante Lise og fætter Tobias, så det var rigtig hyggeligt. Vi havde også publikum på, for både mormor og farmor var med til at tage billeder. De synes vist, det var ligeså sjovt, som jeg synes.
Da jeg var i vandet skulle jeg både svømme på ryggen og maven, og mor og far plaskede vand på mig, og de trak mig også ned under vandet. Det gjorde dog ikke noget, for jeg kunne lide det hele.
Badeturen var lidt kort, så jeg blev lidt sur, da jeg skulle op, men så puslede far mig, og jeg blev glad igen. Bagefter tog Tobias og jeg os en lur, for det var lidt hårdt at plaske rundt.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.

14.01.07

Sikke en fantastisk dag. Jeg er i dag blevet døbt i Solrød Strandkirke af Præst Charlotte Graversen. Hele ugen har det regnet, men i dag skinnede solen, så selvom det var stormvejr, blev det en smuk dag.
Uheldigvis skulle jeg døbes lige midt i min formiddagslur, så jeg blev eddikesur, da jeg blev forstyrret, så jeg skreg, så hel kirken tydeligt kunne høre, at jeg var utilfreds. Nå, men selve dåbshandlingen var egentlig ikke så slem. Charlotte sagde en masse ting, min Gudmor Birgit svarede, og så fik jeg til sidst vand i hovedet.
Bagefter sagde alle ih og åh, og alle syntes at jeg bare var så sød i min flotte dåbsdragt.
Mor og far og Birgit kørte mig hjem i min barnevogn, og så tog jeg mig en lur til, men tænk jer; jeg blev sat ud i skuret, fordi Casper skulle grille pølser nede i hullet ved kælderen, hvor jeg normalt står. (bare jeg ikke ender som en vis Emil, der altid røg ud i skuret)
Jeg har ladet mig fortælle, at mens jeg sov, så var der liv og glade dage indenfor. Der var kommet rigtig mange gæster, og de havde store flotte gaver med. Geir havde lavet kanon lækker mad i riiiiigelige mængder, så alle kunne få stillet sulten. Mor og far er meget taknemmelige for alle gaverne, og jeg skulle hilse mange gange fra mor og far og sige tak. Senere da jeg vågnede fik jeg lidt mad, og så hilste jeg på nogle af mine gæster. Der var godt nok mange, og det var lidt hyggeligt at være midtpunkt, men også hårdt, så jeg blev nød til at tage en lur mere lidt senere. Heldigvis ville både farmor og Gudmor køre mig lidt rundt i min barnevogn.
Da jeg vågnede næste gang, var der ikke så mange gæster tilbage, og det var nu også meget rart, at der blev lidt ro igen. Vi var alle sammen meget trætte om aftenen, men det havde også været en super dag.

Til alle jer kære gæster: Tusind tak fordi I ville være med til at fejre mig, og tak for alle de fantastiske ting I gav mig.

01.01.07

2007
Så er det den første dag i det nye år, og der var godt nok gang i den hernede i Solrød igår med krudt, kugler og masser af larm.
Mor og far holdt nytårsaften sammen med farbror, tante, fætter Tobias og fars moster. Det var rigtig hyggeligt, og selv om de voksne helst ville spise hele tiden, havde de også tid til at snakke med mig inden jeg blev så træt, at jeg ville i seng
Selvom der var megen larm udenfor sover jeg godt, så jeg vågnede først klokken 02.30, da mor lige ville give mig en tår mælk, inden hun selv gik i seng.
Det lød nu ellers til at have været meget sjovt, så jeg glæder mig til om et år, for da bliver det nytår igen, siger far.
Ellers kan jeg fortælle at jeg har det godt. Jeg er nu over 2 måneder gammel, er blevet 59 cm lang, og vejer lige omkring 5,5 kg.
Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år, og at 2007 bliver et rigtig godt år for jer alle.

Knuz Sirius

27.12.06

Ah, sikke en dejlig jul jeg har haft.

Lillejuleaftensdag kørte jeg med mor og far til Sverige, så vi kunne holde jul sammen med farmor og farfar og fætter Tobias og hans forældre.
Farmor og farfar har købt et lille hus ved siden af deres eget, som de er ved at sætte i stand, og de var allerede nået så langt, at jeg kunne sove der sammen med mor og far. Det var hyggeligt.
Juleaften var der bare rigtig mange gaver og et stort flot juletræ. Jeg var helt overvældet, så jeg kunne ikke falde til ro.

-- Tak til alle jer, der havde købt fine ting til mig --

Den 25. kørte vi hjem igen med alle de mange gaver, og så prøvede vi at slappe lidt af. Det tror jeg mor og far trængte til. Moster Dorte kom lige sammen med fætter Oliver for at sige tak for julegaver.
I går den 26. var vi så hjemme hos mormor og morfar og spise frokost, og høre om deres juleaften, som de havde holdt sammen med mors familie. De havde alle haft det godt, og jeg glæder mig til at holde jul med dem næste år.
I dag er far blevet syg, så vi har mest bare været hjemme og slappe af, så må vi ud og bytte julegaver en af de næste dage.

UGE 2

Så er jeg 2 uger gammel. I denne uge har jeg igen haft besøg af rigtig mange mennesker, og jeg har bare fået så mange fine gaver. Tak til jer alle.

Min mor og far har igen puttet mig i bad, og denne gang synes jeg faktisk det var sjovt at plaske rundt. Min mor sagde til min far, at han skulle putte olie i vandet, for jeg er ved at skifte hud, og det synes min mor ikke er særlig rart. Jeg er nu ligeglad, for det generer ikke mig.

Jeg har også været ude og køre i min barnevogn mange gange; både i solskin, men også i haglvejr. Det lød ret skægt inde i vognen.

Søndag den 12, var jeg ude og besøge moster Dorte, onkel Torben, kusine Emilie og fætter Oliver. Vi gik en lang tur rundt om Damhusengen. Bagefter var jeg bare så træt, så jeg lå bare og sov mens de andre spiste frokost. Morbror Bjarne, tante Lisbeth, fætter Mathias og fætter Andreas var også på besøg.

UGE 1

De første dage var jeg inde på hospitalet sammen med min mor og far. De skulle lige lære lidt om mig fra jordemødrene, men de klarede sig nu meget godt, min mor og far. Selv min far er blevet god til at give mig ble på.
Der var mange der besøgte mig derinde. Tænk selv morfar som ikke kan lide hospitaler kom flere gange, og han var den første ud over mor og far, der holdt mig.
Onsdag den 1. november kom jeg så hjem til mit hus. Jeg fandt ud af, at her også bor 2 hunde. De er meget søde, men jeg tror de har fundet ud af, at nu er det mig, der må sove i sengen og ikke dem.
Det er hyggeligt at sove i mors og fars seng, men jeg har også fået min egen vugge af mormor og morfar. Den er rigtig flot, og den står lige ved siden af mors seng.
Fredag kom min farmor på besøg og så var vi ude og køre tur i min dyt. Den er rigtig flot, og jeg ligger godt i den. Farmor så rigtig glad ud, da hun fik lov til at styre den.
Lørdag havde vi bare så mange gæster, for min far, havde haft fødselsdag om fredagen. Alle gæsterne ville hele tiden røre ved og snakke med mig. Der var også en anden lille skøn dreng. De voksne siger, at han er min fætter og hedder Tobias. Der var også et andet lille menneske, men hun var vist noget større end mig og Tobias, hende de kaldte Frederikke. Jeg synes nu hun så meget sød ud. Måske jeg skulle invitere hende hjem en dag.
Søndag ville min mor og far ud og købe nyt tøj til mig, så jeg fik igen lov til at køre i min vogn. Det var en dejlig tur, og jeg tog mig en ordentlig lur bagefter.
Det er lidt skægt. Hver gang jeg sover i lang tid, ser min mor og far så glade ud bagefter, men hvis jeg har ondt i maven og skriger, så ser de helt forkerte ud i ansigtet.
I mandags var jeg inde og få tjekket mine ører, og de er tip-top, men de skal nu ikke regne med, at jeg har tænkt mig at høre efter alligevel. Det skal jeg nok selv bestemme.
                        Knuzzzz   Sirius

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:40

hva så sirius

09.11 | 10:13

Jeg dør når jeg kigger mig selv i spejlet

09.11 | 10:11

Oh mit Navn er nikita og jeg er grim

09.11 | 10:08

Hej mit navn er bastian