Sirius Kristian Warming

Gæstebog

Hej venner. Her kan I skrive en besked til mig eller fortælle mig, hvis der er noget vigtigt jeg skal vide. I må også gerne sætte et billede ind ved siden af jeres hilsen.

Skrevet af Mormor, d. 24-08-2008

Kære Sirius
Så havde vi en dejlig fødselsdag hos Emilie, hvor vi hyggede med de store fætre og kusinen m.fl. der var gang i huset. Tak for de gode billeder du havde med til mormor. Jeg skulle videre til venindekomsammen hvor billederne af dig rigtigt blev beundret. Håber du er kommet dig efter bistikket. Jeg har lige fået et stik da jeg var i Valkyrien og bade. Øv det gør ondt. Tænker også på din lille hånd var hævet helt op.
Knus Mormor
Glæder mig til at have dig alene igen på tirsdag. Der er Køge festuge som vi kan deltage i.

E-mail:

@webspeed.dk

Hanne.Jakobsen

Skrevet af Fætter Tobias og fætter Rasmus, d. 24-08-2008

Hej Fætter
Hvor er det bare en god hjemmeside du har dig, vi ville bare lige sende en lille hilsen her i vores sommerferie og sige tak for nogle dejlige dage i jylland, hvor vi besøgte dig og mor og far på jeres ferie.

E-mail:

listerberg

@sol.dk

Er det ikke bare sjovt at køre rutchebane

Skrevet af farmor, d. 21-07-2008

Hej Sirius

Det lyder som om at I rigtig hygger jer derovre i Jylland og sikke en masse spændende ting du oplever. Nu håber jeg at du får nogle sjove dage med fætter Tobias, fætter Rasmus, tante Lise og farbror Karsten. Glæder mig til vi ses igen.
Knus til jer alle fra farmor

E-mail:

@bredband.net

kirsten.warming

Skrevet af Mormor, d. 19-07-2008

Kære Sirius
Ja så pipper fuglene i haven igen, nu er de blevet fodret. Håber du passer på, ikke at komme for tæt på de store vilde dyr.Nu er Moster taget afsted for at cykle til Paris med Team Rynkeby for børnecancerfonden. Der var en god stemning selvom det silede ned. Har hørt fra dine fætre, at de også har det godt i Jylland, der er bedre vejr end hjemme hos hundene. Hilsen Mormor

E-mail:

@webspeed.dk

Hanne.Jakobsen

Skrevet af Mormor, d. 19-07-2008

Kære Sirius
Dejligt at høre Jylland giver nogle gode ferieture med Mor og Far. Alle 3 vovser har det godt og slapper af med Mormor hele dagen og med Morfar om aftenen. Håber du er tilfreds med det.Fuglene er ikke helt tilfreds med, at Mormor ikke har fodret dem endnu, så jeg må afsted efter fuglefrø i dag.
Håber Far og Mor har fået "teknikken" i campingvognen til at virke. Knus fra Mormor

E-mail:

@webspeed.dk

Hanne.Jakobsen

Skrevet af Mormor, d. 12-06-2008

Kære Sirius
Så fik vi rørt bl.a.lattermusklerne ad "lakrids" mellem tæerne, vi fik hoppet med begge ben på en gang,hinket og ligget på gulvet og cyklet. Vovserne og dig læste bøger for Morfar medens han fik vendt øjenlågene en del, da Mormor lige ryddede lidt op. Tak for endnu en dejlig aften hos dig, da Mor og Far var til møde. Vi ses Knus

E-mail:

hanne.jakobsen

@webspeed.dk

Skrevet af mormor, d. 01-06-2008

Kære Sirius
Så blev der rigtigt stille igen da Mor hentede dig og vovserne igen efter et livligt udvidet progrem lørdag til søndag. Efter du og morfar hentede Moster Dorte og Mormor på havnen efter 111 km. i kanontempo ( for at komme hurtigt hjem til dig)har vi råhygget. Ikke et eneste kny, har du givet udtryk for en utilfredshed Kun hvis man giver dig gummisko på og derefter tager klapvognen frem. Det er forkert orden. Gummisko er til at gå i og ikke til at kører i klapvogn med hvis ikke man forstået det så kan Sirius godt lave flitsbue. Når Mormor så tager sig sammen og vi går tur med brød til ænderne, ser på en kæmpe traktor, går på stationen og ser på toge for derefter at gå ad åen hjem hvor der kommer Store bukkebruse der tramper på min bro lige der hvor kanoerne sejler under og siger hej, så kan man godt blive både sulet og træt. Du er super skøn håber snart Mor og Far tager til bryllup eller andet igen.
Knus Morfar og Mormor Foto kommer snart ps. Trøjen er færdig tager den med til Mor i svømmehallen i morgen tidlig.

E-mail:

@webspeed.dk

hanne.jakobsem

Skrevet af Mormor , d. 13-05-2008

Kære Sirius
Dejligt at tage en feriedag 5/5 08 for at passe dig da dagplejen strejkede. Håber du nød turen i svømmehallen, at Mor var på arbejde i babybassinnet var jo et ekstra plus. Turen med S-tog var en oplevelse. Trøjen til dig er snart færdig.
Knus Mormor

E-mail:

hanne.jakobsen

@webspeed.dk

Skrevet af farmor og farfar, d. 01-05-2008

Hej Sirius

Sikke nogle dejlige dage det har været. Først i zoo med dig og Tobias og så 2 dage hvor vi var i Trylleskoven og møde din far og alle hans unger fra skolen og de små egern. Og så var vi i legestue hos Vivi med alle hendes børn og især alt hendes legetøj. Der var godt nok meget. Det har været nogle dejlige dage, hvor farmor var rigtig træt om aftenen. Glæder mig til næste gang. Knus fra farmor og farfar

E-mail:

@bredband.net

kirsten.warming

Skrevet af Gudmor Birgit, d. 23-04-2008

Hej Sirius.
Det var rigtig hyggeligt at passe dig i mandags, dejligt at vi begge to lige havde en feriedag samtidig.
Det var rigtig dejligt at vi kunne være meget ude i det super skønne solskinsvejr og gynge, spille bold, lege i sandkasse og meget mere.
Jeg glæder mig til næste gang - og så skal jeg nok huske at lukke hundene inde, så vi to kan få os en længere middagslur!
knus til dig

E-mail:

@mail.dk

bisser.jensen

Skrevet af Birgit, d. 06-03-2008

Hej Sirius.
Sikke en super dejlig dag i Zoo!
Flodhesten, isbjørne, aber, sæler, geder og en masse små fugle, som du synes var ret sjove.
Og så var der alle de dejlige vandpytter, både dem til at hoppe i og dem til at sidde i!
Du fik godt nok travet rigtig mange skridt, og oplevede rigtig mange ting, så jeg kan godt forstå du tog en lur ligeså snart du kom ud i bilen.
Det var en rigtig hyggelig og sjov tur.
Glæder mig allerede til en anden gang.
Giv også lige din farmand et knus og sig tak for en hyggelig dag.
Kærlig hilsen Gudmor.

E-mail:

@mail.dk

bisser.jensen

Skrevet af farmor og farfar, d. 01-03-2008

Hej Sirius

Hvor var det bare dejligt at have besøg af dig og din mor og far. Du er bare superdejlig og hvor du syntes at det var dejligt at være ude og lege og gå tur. Vi glæder os til næste gang du kommer på besøg.

Knus farmor og farfar

E-mail:

@bredband.net

kirsten.warming

Skrevet af Birgit, d. 06-02-2008

Hej Sirius.
Nøj, sikke en dejlig dag i dag!
Hvor var det hyggeligt, at du havde lyst til at besøge min børnehave.
Og så mange bolde har du vist ikke set før - det var lidt svært at gå rundt i dem, ikk! Men det var rigtig sjovt, når mor hun kastede rundt med boldene, også selvom hun ramte dig og mig i knolden nogen gange!
Og sikke en dejlig tur i Zoo! Nu ved du jeg har årskort, så du kan bare sige til, når du vil hilse på dyrene.
Jeg er dejlig træt efter en super skøn dag, og mon ikke også du sover dejligt - måske drømmer du om giraffen, der tager en rutsjetur og lander lige i alle boldene!
Kæmpe knus
Gudmor

E-mail:

@mail.dk

bisser.jensen

Skrevet af Emilie , Oliver og Dorte , d. 16-12-2007

Hej Sirius samt Mor og Far
Vi glæder os til juleaften sammen med jer.
Emilie er ved at lave julestjerner
Vi ses Knus fra os alle

Skrevet af Birgit, d. 11-12-2007

Hej Sirius.
Sikke en hyggelig juletur vi havde i lørdags. Du er rigtig god til det der med at shoppe julegaver - sikke mange hemmeligheder dig og din far købte! (Godt din mor var på arbejde, så hun kunne tjene nogle penge til alle gaverne).
Og julenisser og julelys alle steder - du snakkede og pegede!
Og BR butikken springer vi bare over næste gang! Alt for mange fristelser.Ha-ha! Eller også må du have din sparegris med.
Det var en super sjov og dejlig dag med dig og din far.
De kærligste hilsner til jer alle
Birgit

E-mail:

@mail.dk

bisser.jensen

hej Sirius mon vi er på den rigtige side af hegnet

Bare gyng mig rigtig højt Gudmor!

sikke mange blade i har i Sverige

Det er lidt svært at gå i alle de bolde!!!

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:40

hva så sirius

09.11 | 10:13

Jeg dør når jeg kigger mig selv i spejlet

09.11 | 10:11

Oh mit Navn er nikita og jeg er grim

09.11 | 10:08

Hej mit navn er bastian