Sirius Kristian Warming

Gæstebog

Hej venner. Her kan I skrive en besked til mig eller fortælle mig, hvis der er noget vigtigt jeg skal vide. I må også gerne sætte et billede ind ved siden af jeres hilsen.

Skrevet af Birgit, d. 11-08-2009

Hej Sirius.
Tak for nogle hyggelige dage sammen.
Vi kan da godt sende mor og far i byen en anden gang, ikk? Også selvom de ikke har bryllupsdag.
De kærligste hilsner fra
Gudmor Birgit

E-mail:

@mail.dk

bisser.jensen

Skrevet af Birgit, d. 30-07-2009

Hej Sirius.
Det er altså noget så hyggeligt at kigge ind på din hjemmeside, og se alt det du oplever med mor og far på din ferie. Det lyder som om I har det rigtig hyggeligt.
Nu er det endelig ved at være min tur til at have ferie, og du kan tro jeg glæder mig. Jeg glæder mig også til at vi snart skal ses igen, og så kan jeg måske høre lidt mere om din dejlige ferie.
Knus til dig og mor og far
Gudmor

E-mail:

@mail.dk

bisser.jensen

Skrevet af farmor, d. 29-07-2009

Hej Sirius

Sikke en masse spændende og sjove ting du oplever på din ferie med mor og far. Det er dejligt at vi kan følge lidt med i hvad I laver. Vi glæder os til at se billederne når I kommer hjem. Men du må nok lade være at drille mor og far så meget for så får man ikke lov til det man gerne vil. Kan du hilse mor og far. Et stort knus fra farmor

E-mail:

@bredband.net

kirsten.warming

Skrevet af Mormor, d. 04-07-2009

Sikke en dag i Køge. Vi heppede på cykelrytterne der havde cyklet Sjælland rundt i nat. Var på en Kæmpe hoppepude, spiste soft ice og drak juice, så gik vi hjem til Mormor og spiste frokost og sov til middag og så kom det bedste, vi kørte med veterantog det var ret sejt at stå der med togdamen.Vi gik derefter ned til Mormors badehus og gik i vandet.

E-mail:

@webspeed.dk

Hanne.Jakobsen

Skrevet af farmor, d. 27-05-2009

Hej Sirius

Tak for en rigtig dejlig weekend på Møn. Det var dejligt at være sammen med jer alle på en gang. Der blev leget, hoppet og gået en masse ture i den flotte natur. Vi glæder os til vi skal have dig med til Sverige. Hils mor og far og sig tak for sidst.
Knus farmor og farfar

E-mail:

@bredband.net

kirsten.warming

Skrevet af Mormor, d. 15-05-2009

Solen skinner du sover godt efter vi har været med tog, fodret svaner, ænder, blitshøns med kylling, set på skibe, lastbiler og kraner på havnen. Venter på hundene og Mor. Knus

E-mail:

@webspeed.dk

Hanne.Jakobsen

stik mig lige pinden Tobias

Skrevet af farmor og farfar, d. 25-04-2009

Hej Sirius

Tak for en super dejlig dag i dyrehaven og på Bakken. Det var bare rigtig sjovt at lege på alle de væltede træer og de sjove huler der var i nogle af træerne. Hvad skal man med legetøj når man har fætter Tobias, 2 pinde og nogle huller i et væltet træ, pindene kan stikkes igennem. Og bagefter en tur på bakken med is, mad, tur i tog og meget mere og ikke mindst en ballon. Det har været en rigtig dejlig dag og farmor og farfar har bare nydt at være sammen med dig og Tobias og senere jeres forældre og lille Rasmus. Knus fra os

E-mail:

@bredband.net

kirsten.warming

Skrevet af Birgit, d. 09-04-2009

Hej Sirius.
Gudmor vil bare lige sende dig en lille hilsen, og sige tak for en super, super hyggelig dag sammen den 27. marts. Zoo er nu hyggelig, når man næsten har den helt for sig selv. Og pandekager kan vi vist godt lave en anden gang, måske du også snart kan være med til at vende dem i luften, det synes du i hvert fald var sjovt.
Håber at du har lyst til at holde en fridag en anden dag sammen med mig.
De kærligste hilsner og god påske
fra Gudmor

E-mail:

@mail.dk

bisser.jensen

Skrevet af farmor, d. 31-12-2008

Hej Sirius

Tak for nogle dejlige dage i december og for din hjælp med at bage småkager og pynte juletræ.Og juleaften var rigtig hyggeligt og sikke en masse gaver der var. Det var næsten for meget, så det var godt at vi kunne gemme et par stykker til 1.juledag. Nu håber vi at du har fået slappet lidt af med mor og far og at du snart bliver helt frisk igen.

Ha´ et rigtigt godt nytår og giv mor og far et knus

Kærlige hilsner fra farmor og farfar

E-mail:

@bredband.net

kirsten.warming

Skrevet af Moster Dorte, d. 17-12-2008

Hej Sirius
Vi ses på søndag det glæder vi os til
KNUS fra Rødovre

Skrevet af Birgit, d. 15-12-2008

Hej Sirius.
Tak for sidst.
Det var en super dejlig og hyggelig dag i Zoo med dig og din far.
Midt i den travle juletid var det rigtig godt at lave noget andet end julegaver, julebag, juleindkøb osv. Det var rigtig hyggeligt bare at have tid, være sammen og hygge os, og kigge på de dyr, du havde lyst til at se på - i virkeligheden er det vel også det julen handler om (altså lige bortset fra dyrene!)
Og så var det dejligt, at vi (næsten) havde Zoo helt for os selv, i hvert fald til at starte med.
Det var lidt koldt, men vi klarede den jo ved at lege fangeleg og op ad bakker - og ned af bakker - op ad bakker - og ned ad bakker........
Jeg kan godt forstå du var træt, da dig og far skulle hjemad igen. Gudmor gik også hjem og tog en lille middagslur på sofaen under et tæppe!
Du må også lige give din far et kram og sige tak for en dejlig dag. Selvom din mor var på søndags tur med hundene, og ikke med i Zoo, så må du også gerne give hende et kram.
Masser af kys og kram til dig
fra Gudmor

E-mail:

@mail.dk

bisser.jensen

Skrevet af Mormor, d. 17-11-2008

Kære Sirius
Så skal vi i Ishøj Teater i morgen.Spændende hvordan det går med at være der ,med rigtige skuespillere o.s.v. Glæder mig til vi ses. Hilsen Mormor

E-mail:

@webspeed.dk

Hanne.Jakobsen

Skrevet af Mormor, d. 01-11-2008

Kære Sirius
Tusind tak for endnu en dejlig dag hos dig, Mor og Far. Super med en tur i skoven for os alle og dejlig mad og brunsviger. Glæder mig til tirsdag.
Knus fra Mormor og Morfar

E-mail:

@webspeed.dk

Hanne.Jakobsen

Skrevet af Christina og Kim, d. 01-11-2008

Hej Sirius,

Tusind tak for en dejlig fødselsdag! Det var sjovt med legene og bedre med god mad!

kram fra os alle 4

E-mail:

@gmail.com

aabro07

Skrevet af farmor, d. 30-10-2008

Hej Sirius

Hip, hurra det er din fødselsdag. Tænk at du allerede er 2 år. Vi glæder os rigtigt til på lørdag.Kan du have en god dag, håber at du har fået nogle gode gaver.
Knus farmor

E-mail:

@bredband.net

kirsten.warming

Jeg sprøjter med vand!

der er en sten mere

det blev da fint farmor

Kan i gætte hvilke træ vi står ved ?

Nyeste kommentarer

22.08 | 08:40

hva så sirius

09.11 | 10:13

Jeg dør når jeg kigger mig selv i spejlet

09.11 | 10:11

Oh mit Navn er nikita og jeg er grim

09.11 | 10:08

Hej mit navn er bastian